Scouting St Salvius maakt voor de ledenadministratie gebruik van de centrale ledenadministratie van Scouting Nederland, ScoutsOnline. U kunt hier zelf uw contactgegevens (adres, telefoon, email e.d.) wijzigen of de contactgegevens van bijvoorbeeld de eigen leiding opzoeken. Ieder lid kan hierop inloggen en de gegevens die voor hem / haar van belang is raadplegen. In SOL staat ook de keuze geregistreerd omtrent gebruik van beeldmateriaal van het lid op onze website of Social Media.

Tevens log je met deze zelfde gebruikersnaam en wachtwoord in op onze eigen site om toegang te krijgen tot ons fotoalbum en andere zaken die alleen voor onze leden toegankelijk zijn.
Met dit account kunt u overigens ook inloggen op de andere Scouting sites zoals de Scouting Nederland site en de ScoutShop.

Op het moment dat uw kind officieel lid wordt ontvangt u automatisch een mail met daarin een gebruikersnaam en een wachtwoord. In de mail ook een link om het account te activeren. Mocht u deze mail niet meer hebben dan kunt u ook gewoon zelf een account aanvragen. In dat geval zal het systeem wel enige controlegegevens van u vragen.

Belangrijke links:

Mocht u vragen hebben over of een probleem met ScoutsOnline dan kunt u het beste even contact opnemen met onze webmaster, dit kan via het onderdeel contact op deze website.