PlusScouts Activiteit

Hallo allemaal,

Met de zomervakantie voorbij maar nog vers in het geheugen is het alweer tijd voor de eerste plusscout-activiteit van scoutingjaar 2018-2019. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 8 september en is gelinkt aan Opening Scoutingjaar (OSJ) dat dit jaar plaatsvindt op zondag 9 september.

Het programma is redelijk old-school scouting en ondersteunend aan de OSJ. Wij nodigen jullie daarom uit om:

- op zaterdagmiddag (vanaf 13:00) te komen helpen met pionieren t.b.v. OSJ (kunnen jullie het nog?);

- op zaterdag vroeg in de avond gezellig mee te eten bij een op houtvuur gekookt maaltje (mits het weer het toelaat);

- op zaterdag de rest van de avond gezellig aan een kampvuurtje te vertoeven met een natje en een droogje en misschien wel een zangbundeltje.

Flexibel als we zijn is het ook mogelijk om 1 of 2 van bovenstaande onderdelen deel te nemen, het hoeft niet alle drie.

Uiteraard zijn jullie ook uitgenodigd voor de OSJ de dag erna.

Qua kosten is het niets anders dan een kleine tegemoetkoming in het eten en de drank die je zelf nuttigt. Dit wordt achteraf afgerekend.

Voor de plusscout activiteit op de 8e graag even aanmelden via de site of middels reply op deze mail uiterlijk woensdag 5 september (ivm de boodschappen). Voor OSJ hoeven jullie niet aan te melden. Precieze tijden en locaties volgen wanneer we het aantal aanmeldingen weten.

Groeten

Anke, Luc, Joep en Ruud

Je vindt het privacy statement via deze link