De Baloe horde van de welpen zijn de jongens van 7 tot en met 11 jaar. Ze komen op zaterdag van 10:30u tot 12:30u op ons clubgebouw bij elkaar, waar ze spelen in de rimboe van het jungleboek. Hierin kunnen ze zich heerlijk uitleven.

In de wereld van de Rimboe doen wij allerlei activiteiten, bijvoorbeeld levend stratego, voetbal, insignewerk, knutselen, uitstapjes......... eigenlijk teveel om op te noemen. Ook hebben we af en toe opkomsten met andere speltakken of andere scoutinggroepen.

Welpen zijn creatief en altijd nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en daarom gaan we naast de opkomsten iedere week, ook eens een weekend bivakeren en op zomerkamp in de zomervakantie.

Leiders dragen de namen van de dieren uit het boek, zoals Akela, Bagheera, Hathi etc. Het uniform van de Welpen is een groene blouse.

Interesse in de Welpen? Wil je meer informatie? Via het onderdeel contact in deze website kun je vragen stellen of extra informatie aanvragen.

We hebben 47 gasten en één lid online

• Thijs van Ree