De Scouts vrouwelijk (gidsen) zijn de dames van 11 tot 15 jaar, elke woensdag van 19:00 tot 21:00 maken zij het scoutinggebouw in Limbricht onveilig.

Als uitdaging, zelfstandigheid, plezier en grenzen verleggen bij jou past en je geen zin hebt om elke week hetzelfde te doen. Dan kun je je als gids bij Scouting St. Salvius helemaal uitleven. Samen met je leeftijdsgenoten zal je elke week iets actiefs en uitdagends meemaken bij de gidsen. Afgewisseld met iets creatiefs of knutselen.

Enkele voorbeelden van programma’s zijn:

• Maak je eigen programma
  • Bos spelen
  • Kampvuur/koken
  • Dropping
  • Insignewerken waarbij je vaardigheidsinsignes kunt verdienen
  • Diverse scouting technieken ( zoals pionieren of wandeltechnieken)
  • Beeldhouwen
  • Klimpark/kanoen

Als nieuwe gids mag je bij ons eerst vrijblijvend drie keer meedraaien met ons programma. Hierna mag je zelf beslissen of de gidsen iets voor jou is!

Heb je interesse om eens langs te komen? Laat dat dan wel even aan ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Dit kan via het contactformulier.