Iedere zaterdagochtend verzamelen de bevers om 9.30 op het HK. De jongens en meisjes van 4,5 t/m 7 jaar gaan elke zaterdag op bezoek in het dorp Hotsjietonia. Hier kunnen ze maar tot 11.00 blijven, omdat ze dan weer naar huis gaan.

In het dorp Hotsjietonia wonen Stuiter en zijn vriendjes. Iedereen in het dorp is ergens goed in. Zo houdt Stuiter van sporten, Rozemarijn van koken en weet Bas Bos alles over de natuur. Samen met de bewoners van het dorp Hotsjietonia gaan de bevers allemaal verschillende programma’s doen. Zo gaan de bevers wel eens cakejes bakken, samen binnen en buiten spelen, op avontuur in het bos, de mooiste knutselwerkjes maken en echte hutten bouwen! Na al dit plezier is het tijd om het dorp te verlaten en weer naar huis te gaan.

De bevers dragen een rood uniform en de das van onze vereniging.

Interesse in de bevers? En wil je meer informatie? Via het onderdeel contact in deze website kun je vragen stellen of extra informatie aanvragen. Ook kun je hier contact opnemen om eens een keer te komen kijken bij de bevers.